SUSHI BEZORGER

Recentebeoordeling


5 sterren uit 189 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Bezorger. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 18:59 Niet normaal lekker!!
20 nov 2022 om 21:24 Zeer vers, super lekker.
19 nov 2022 om 10:51 Food was late, but they gave me some free spring rolls as a courtesy so that was nice However, the sushi I would describe as “OK”. The salmon was very fresh, but there are other sushi places I enjoy more
18 nov 2022 om 19:27 Voor de 2e keer besteld, weer onwijs lekker!
17 nov 2022 om 21:16 Leanne heeft lekker gegeten
14 nov 2022 om 21:23 al vele sushi tentjes geprobeerd dit was ver uit het lekkerste. je proeft dat ze vers zijn gemaakt. en het personeel was ook erg vriendelijk!
10 nov 2022 om 19:48 We hebben al veel sushi restaurants geprobeerd, maar deze kan zeker worden toegevoegd aan ons favorieten lijstje! Mooi opgemaakt, erg smaakvol en het personeel is onwijs vriendelijk. Zeker een aanrader! Vooral de dragon ebi roll is erg lekker.
6 nov 2022 om 20:03 Beste sushi in Hoofddorp. Super mooi gepresenteerd. Alleen jammer dat er in de Thuisbezorgd app geen omschrijving staat van de sushi. Maakt het soms moeilijk kiezen. De bun is ook super lekker. Niet te omschrijven lekker!
5 nov 2022 om 19:20 Eerste bestelling had vertraging opgelopen door een ongelukje met de bezorger. Na t telefoontje nog een last minute bestelling geplaatst. Beide bestellingen kwamen snel! Super opgelost met een lekker extraatje
22 okt 2022 om 21:21 Heerlijk weer!!
16 okt 2022 om 16:52 het was weer voortreffelijk!!!
15 okt 2022 om 23:16 Great food